Τα ταξίδια είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Στο χέρι μας είναι να δούμε την όμορφη πλευρά του. Ας τραγουδήσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι, ας ακούσουμε τα καλά νέα και ας εκτιμήσουμε τα όμορφα αξιοθέατα γύρω μας.

Το Online Radio Strymonica είναι το μόνο ραδιόφωνο που θα προσφέρει μια ατμόσφαιρα μέσα από την οποία, με έναν εμπνευσμένο τρόπο, μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Το ραδιόφωνο που παίζει επιτυχίες και βαλκανική μουσική, που θα μας ενθαρρύνει να βγούμε στο δρόμο και μέσα από το οποίο μπορούμε να μάθουμε για άγνωστες γωνιές, όπου θα αφήσουμε την καρδιά μας.

Μέσα από το Radio Strimonica θα δούμε θετικά νέα, καλούς ανθρώπους και εμπνευσμένες ιστορίες.

Radio Strymonica – Ακούστε ζωντανά από τη Σόφια μέχρι τη Θεσσαλονίκη … και όλο τον κόσμο – στον υπολογιστή ή τις φορητές συσκευές σας.

Radio Strymonica – ο δρόμος προς την καλοσύνη!

Τα ταξίδια είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Στο χέρι μας είναι να δούμε την όμορφη πλευρά του. Τραγουδήστε το αγαπημένο μας τραγούδι, ακούστε τα καλά νέα και εκτιμήστε την όμορφη θέα γύρω μας.


Το Strimonika Online Radio είναι το μόνο ραδιόφωνο που θα προσφέρει μια ατμόσφαιρα μέσα από την οποία μπορούμε να εμπνεύσουμε τη ζωή μας μαζί προς το καλύτερο.
Το ραδιόφωνο με επιτυχίες και βαλκανική μουσική, που θα μας ενθαρρύνει να πάμε ένα ταξίδι και μέσα από το οποίο μπορούμε να μάθουμε για άγνωστα μέρη όπου θα αφήσουμε την καρδιά μας.
Μέσα από το Strimonika Radio θα δούμε θετικά νέα, καλούς ανθρώπους και εμπνευσμένες ιστορίες.
Strimonika Radio- Ακούστε ζωντανά από τη Σόφια μέχρι τη Θεσσαλονίκη… και ολόκληρο τον κόσμο- στον υπολογιστή σας ή στις φορητές συσκευές σας.
Strimonika Radio – ο δρόμος προς το καλό!

By ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας στo Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης Υπεύθυνοs Στρατηγικού Σχεδιασμού Social media Ολυμπιαδα για το νερο ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ International Association of Cretan journalists

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy