Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε
η Συνέντευξη Τύπου
Στο Πολιτιστικό Κέντρο “Κ. Παλαμάς” του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
28 Νοεμβρίου 2023
Εν όψη του 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνεδρίου
“Man and his creations, a perpetual metamorphosis”
(Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του, η Αέναη Μεταμόρφωση)
το οποίο θα διεξαχθεί το Νοέμβριο του 2024

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Βασίλειος Γκρέκας, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κύριος Γιώργος Δημόπουλος, ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών κύριος Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Αντιπρόεδρος Αναπληρωτής Διοικητής του ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά κύριος Στυλιανός Γερωνυμάκης, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS District 25 κύριος Χρήστος Καραπιπέρης και σύσσωμο το Δ.Σ. του District 25, ο Πρόεδρος του AHEPA Maritime Chapter “Saint Nίcholas” cpt Δημήτρης Ματθαίου, ο Εθνικός Πρόεδρος – Πρέσβης καλής θελήσεως International Ambάssador Club, κύριος Κυριάκος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος κύριος Ανδρέας Ρεντζούλας, ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος ε.α. – Νομικός κύριος Νικόλαος Διαμαντής, ο ε.α. Αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροβεστικού Σώματος κύριος Γιάννης Σταμούλης.

Συντονιστής της Εκδήλωσης ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α., κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον Απολογισμό έργου ΑκΑ 2015-2023, από τον Dott. κύριο Γιώργο Ψαθά Πρόεδρο της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ (ΑκΑ). Ακολούθησε η Σύνοψη 1ου και 2ου Συνεδρίου από τον πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη ΕΚΠΑ & Πρόεδρο του Συνεδρίου κύριο Αντώνη Καλοκαιρινό, η κεντρική ιδέα του 3ου Συνεδρίου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή – Αναπληρωτή Κοσμήτορα Σχολής Επιστημών Υγείας & Αγωγής Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κύριο Γεώργιο Μπόσκου, για την μετάβαση από το 1ο στο 3ο Συνέδριο μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος και για την ΑκΑ στον κόσμο (Συνεργασία με το περιοδικό “The AΘenian”) μίλησε ο Σύμβουλος ΑκΑ, κύριος Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Ακολούθησε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΑκΑ & AHEPA HELLAS District 25 και η ομιλία του Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS District 25, κυρίου Χρήστου Καραπιπέρη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη Συνέντευξη Τύπου και τις Δηλώσεις των προσκεκλημένων.

Η «ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ» είναι εδώ και σας καλεί!

By ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

Εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας στo Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης Υπεύθυνοs Στρατηγικού Σχεδιασμού Social media Ολυμπιαδα για το νερο ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ International Association of Cretan journalists

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy